martes, diciembre 05, 2006

El proper cap de setmana s'organitza un rallie de Scalextric a sa Quartera

l’Ajuntament d’Inca en col•laboració amb un grup d’aficionats ha organitzat el primer Rallye Ciutat d’Inca de Scalextric que es desenvoluparà el proper cap de setmana el centre Sa Quartera.
La competició es repartirà en dos dies. El proper dia 9 es durà a terme la fase de classificació per a tothom que s’hi vulgui apuntar. Fins i tot no és necessari ni tenir cotxe propi ni comandament ja que la organització el presta per a l’esdeveniment. Consistirà en la realització d’un circuit en solitari i cronometrat i es classificaran els millors temps per a la final de diumenge partir de les 10 del matí.
Hi haurà trofeus i obsequi d’un cotxe clàssic per als cinc primers classificats en categoria infantil i tres en categoria adults.
En paral•lel al Rallye es desenvoluparà una fira de segona mà de Scalextric on es podran trobar des de models antics de cotxes fins a peces per dur a terme la restauració d’alguns d’aquests vehicles que són considerats com a autèntiques joies per a molts col•leccionistes.