domingo, julio 01, 2007

Àngel Garcia renuncia a tenir paga de l'Ajuntament com a regidor amb dedicació parcial


El regidor de Independents d'Inca, Àngel Garcia, ha renunciat tenir paga de l'Ajuntament com a regidor amb dedicació parcial. Garcia ha manifestat en públic que no pensa fer res per tenir "aquests privilegis que nomès beneficien butxaques dels partits i no al poble".
Segons l'acord al que havíen arribat PP i PSOE, els regidors de l'oposició podran tenir dedicació parcial al càrrec però amb la condició que només serà un de cada tres. El PP en te tres y el PSOE en te dos, el que suposa 180.000 euros cada any en sous. Tant independents d'Inca com Bloc, criticaren aquesta decisió per dues questions: primer per no haver estat tan sols consultats i segon perque consideran la pujada de sous excesiva i perjudicial per l'erari públic.
Àngel Garcia manifestà que la seva decisió de renunciar d'inmediat a la posibilitat d'aquesta paga no vol dir, "amb absolut", que no se vulgui entendre amb el Bloc per tenirla sino que "es tracta d'una pujada excesiva i no consensuada amb tots els grups".
Els regidors en dedicació parcial al càrrec cobrarán 1.837 euros mesuals.
Francesca Vives, portaveu del Bloc, tambè a renunciat a tenir la paga, segons publica avui un rotatiu escrit provincial, i per raons semblants.