domingo, octubre 22, 2006

Els cavallistes inauguren la nova oficina del Centre Hípic Es Raiguer i una plana web


Com un dels actes més de la primera fira ha tengut lloc fa dues hores (a les 13 hores) l'inauguració de les noves oficines del Centre Hípic Es Raiguer d'Inca. Bartomeu Llinàs, president de l'entitat ha agraït la presència de la consellera d'Agricultura, Margalida Moner a l'inauguració.
Cal esmentar que el mobiliari de l'oficina ha estat pagat per la Conselleria d'Agricultura. El president dels cavallistes a anunciat a més que també avui es posava en marca la plana web de l'entitat, que ha estat pagada també per el Govern de les Illes Balears. aquesta plana web pot ser visitada a la següent direcció: http://www.asociaciondecaballistas.org.
A més de les inauguracions, avui es celebrava una diada cavallista amb diferents concursos com gincanes i competicions d'enganxats. Bartomeu Llinàs a aprofitat la presència de la consellera, així com del director general d'Agricultura, Gaspar Oliver, per reivindicar l'obertura dels antics camins de ferradura que han estat tancats per propietaris de finques. La consellera ha explicat que el Govern hi està compromés.