miércoles, noviembre 08, 2006

La mostra de cuina comptarà amb 17 cases, entre restauració i forns


La II mostra de cuina d'Inca que es celebra a partir de demà comptarà amb la presència de dotze restaurants i cinc forns: Can Rosselló, Can Ripoll, La Valentina, Ca N’Amer, Cinc Germans, Antoni’s Conection, Es Cafetó, Mistic Café, Sa Travessa, Retaurant Can Zhang, Cas Metge Nou i Llar des Padrins. A més del Forn des Teatre, Forn de Can Delante, Forn Can Guixa, Forn Nou i Forn Can Seguí.
Tots plegats oferiran als visitants els plats més tradicionals de l’Illa així como suggerents novetats com ara frit de porc, sirviola amb escabetx, galetes d’Inca amb "cosetes", quesadilla, sopes mallorquines, albergínies farcides, fideuà, esclata-sangs amb sobrassada, calls amb ciurons, ensaïmada farcida de figa, braç de gità amb crema cremada.
Cada dia, de dijous fins diumenge, la Mostra de Cuina obrirà les seves portes de 12:30 a 16 hores i de 19 fins el tancament. Aquesta mostra compartirà protagonisme amb la VIII Trobada de Gegants i amb un Festival Taurí amb picadors, que també es celebraran aquest darrer cap de setmana abans del Dijous Bo.