domingo, noviembre 05, 2006

La fira d'època amb més paradetes des de que es va començar a cel·lebrar


L'organització de la tercera fira ha manifestat sentir-se satisfeta amb el resultat, segons han manifestat membres de l'associació de Comerciants, principal motor de les fires d'Inca. L'èxit de gent n'es mostra evident de que ha estat una fira encertada.
També s'ha de dir que hi ha hagut més parades que anys abans. El canvi en la colocació dels mostradors ha possibilitat fer-la més grossa i s'han instalades 26 parades més. En total hi ha hagut 80 parades de molts diversos articles, que més o manco han intentat ambientar, passant per alt la fidelitat històrica, ja es clar, però només és una fira, no cal cercar-li cinc cames a un moix.
Una de les novetats importants que ha satisfet molt als pares de nins i nines ha estat l'inclusió d'un recó guarderia d'infants. S'ha instalat a la plaça d'Antoni Fluxà i allà unes monitores s'han encarregat de entretenir als petits. Han pogut fer taller de fang, jocs d'ingeni, tallers de sal i jocs diversos.
La fira, tot i això, comença a mancavar de visitants externs, però no així d'inquers que tornen sortir; encara manca el plat fort que serà el gran simulacre d'incendi que es prepara a la plaça d'Espanya.