sábado, noviembre 04, 2006

Els sindicats i el Govern han pactat el procediment de prova teòrica i pràctica per els aspirants a treballar a l'Hospital d'Inca

El Servei de Salut de les Illes Balears i els sindicats CEMSATSE, SAE i Comissions Obreres han acordat el procediment per a la realització de la prova teòrica i pràctica que hauran de fer els aspirants que optin a formar part de la borsa de treball de l'Hospital Comarcal d'Inca. L'acord s'ha pres dins l'àmbit de la Mesa Sectorial de Sanitat.
El passat 25 de juliol, l'Hospital Comarcal d'Inca va fer pública la convocatòria per cobrir les places del personal estatutari interí del centre mitjançant una borsa de treball. Segons la convocatòria, el sistema de selecció consta de dues fases: una primera fase de baremació de mèrits; i una segona fase (que ara s'engega) de prova teòrica i pràctica sobre coneixements i mèrits específics de la categoria i l'especialitat a la qual s'opta.
Segons l'acord, la prova teòrica i pràctica per al personal del grup A (personal sanitari facultatiu i tècnics de funció administrativa,) consistirà en una prova de caràcter oral.
La resta de personal, que pertanyi als grups B (infermeres, comares, fisioterapeutes i diplomats en general), grup C (tècnics especialistes i administratius), grup D (tècnics de cures auxiliars d'infermeria i auxiliars administratius i telefonistes), i grup E (zeladors), haurà de dur a terme una prova teòrica i pràctica de 35 preguntes, tipus test, amb quatre respostes de les quals només una serà la correcta.
La plantilla de l'hospital estarà composta per un set-cents treballadors. En total, la plantilla de l'Hospital estarà composta aproximadament per uns set-cents treballadors.

Procés de movilitat
A banda de la borsa de treball de l'Hospital Comarcal d'Inca, també s'ha dut a terme un procés de mobilitat voluntària amb l'Hospital Son Dureta. Els professionals de l'actual Centre d'Especialitats d'Inca també tendran la possibilitat d'adherir-se a un procés de mobilitat voluntari per formar part de la plantilla de l'Hospital Comarcal d'Inca.