martes, octubre 31, 2006

UM protesta per l'elevada despesa d'acondicionar el Quarter per a les atraccions de fira

Image Hosted by ImageShack.us
UM critica que s'hagi fet una gran despesa preparant el Quarter per les atraccions de fira i després s'hagi canviat l'ubicació. L’equip de govern (PP) a l’Ajuntament d’ Inca havia pres la decisió de que les atraccions de fires a partir d’aquest any s’instal·lassin a la zona del Quarter General Luque, front al Polígon.
Per aquest motiu l’equip de govern va fer un conjunt d'actuacions per tal d'acondicionar aquesta zona del Quarter, con va esser l’enderrocament del mur que rodejava la zona, un tancament de reixeta i un moviment de terres. A més es va invertir més de 50.000 € en l’instal·lació de corrent elèctrica per donar cobertura a les atraccions instalades al recinte.
Posteriorment a la primera fira es van produir fortes queixes per part dels propietaris de les atraccions de fires, degut a que durant la fira va haver molt poca assistència de públic al recinte amb la consegüent perduda d’ingressos en comparació d’altres anys.
Finalment "l’equip de govern va cedir a les pressions dels propietaris de les atraccions de fires, que reclamaven retornar a l’emplaçament d’altres anys a l’avinguda dels Reis Catòlics", manifesta Francecs Mulet, portaveu d'UM. "Aquest canvi d’ubicació durà com a conseqüència molèsties als veïnats de la avinguda del Reis Catòlics, tant pel renou que provoquen com per les retencions de tràfic que ocasiona per les Fires", afegeix.

Un servei necessari
El regidor puntualitza que: "tot i que s’ ha de escoltar les reivindicacions dels propietaris de les atraccions, ja que fan una bona labor de oferir un servei d’oci; consideram des d'Unió Mallorquina que en primer lloc l’equip de govern no ha fet els seus deures, ja que s' havia compromès amb els propietaris a que es faria molta publicitat de la nova ubicació de les atraccions, per tal de que la gent s'assebentàs. Fet que no s'ha produït ja que únicament s'ha vist una pancarta d’avis, quan el que s’havia d’haver fet és una bona senyalització a totes les entrades d’ Inca, a les rodones d’entrada a la nostra ciutat, així con a cartells als comerços, anuncis de ràdio i també els indicadors electrònics o els programes de fires. També considerem des d'Unió Mallorquina que davant les pressions al nostre Batle, s'havia d'haver negociat altres formules per compensar la disminució d’ ingressos dels propietaris abans de cedir tan aviat, i intentar que la segona i tercera fira s’hagués aplicat una bona senyalització i segurament no hagués fet falta el canvi d’ubicació".