sábado, octubre 28, 2006

Opinió: Inaugurada l'exposició "L'art del calçat a Mallorca", una presa de pel


Avui s'ha inaugurat l'exposició "L'art del calçat a Mallorca", una presa de pel que ocuparà el claustre de Sant Domenech fins passat el Dijous bo. En teoria per aquestes dates es reserva alguna exposició de qualitat però enguany, o be l'Associació de fabricants del calçat (Afaca) -que és qui ha perpetrat l'exposició- les ha pres el pel als polítics, o be entre tots el volen prende al poble.
Avui horabaixa (dissabte 28 d'octubre) s'ha inaugurat a les 18 hores un simulacre d'exposició, en teoria de qualitat, però realment el que hi ha al claustre son un grapat de cartells publicitaris. El visitant que hi vagi quedarà totalment decebut si espera trobar l'art del calçat a Mallorca, El sabaters ho han improvisat i han fet un cartell de cada fàbrica amb unes fotografies y una miqueta de descripció; una cosa totalment pobra, pobríssima, indigna de la qualitat del claustre de Sant Domenech i manco a les dates en que ens trobam.
El més fort és que aquesta exposició està subvencionada pel Consell de Mallorca, per l'Ajuntament d'Inca i pel Govern balear. Es a dir, que totes les administracions públiques hi han abocat doblers. Si sabien el que pagaven hi ha per dir-lis qualque coseta forta a la cara que no és precisament "guapo", si no ho sabien hi ha per estirar-lis les orelles per badoques amb els nostres doblers. Més valdria que haguessin subvencionat a qualque artista, encara que omplís de creus el claustre, al manco l'any passat l'artista volia ser original; enguany ni original ni una punyeta! marketing i més marketing. Vaja una presa de pel!.
I com que no volem que ningú es pensi que exegeram vos hem inclós una fotografia de la "gran"exposició.