viernes, octubre 27, 2006

El batle autoritza al firers a canviar de nou les atraccions a l'Avinguda dels Reis Catòlics



El batle, Pere Rotger, ha autoritzat de nou al firers a canviar de lloc les atraccions. De bon principi els havien enviat al Quarter General Luque per evitar les molèsties als veïns de Reis Catòlics, però finalment la presió dels firers ha fet que el batle canviàs d'idea i els autoritzas a retonar a Reis Catòlics.
Avui han començat a traslladar tots els ormetjos fins a l'avinguda. Els firers ja denunciaren diumenge passat, día de la primera fira, que no treien per les despeses al quarter. Diari d'Inca va oferir l'informació en primicia el mateix dimenge dins l'edició especial que es va anar actualitzant cada hora.
Els firers argumentaven que la fira quedava maça allunyada de les atraccions i que la gent que pasejava ja no arribava a General Luque. Dimecres passat els firers començaren a desmuntar per anar-sen, tot i que el batle no vol reconeixer que el presionaren, el fet es que deixà un acte oficial per anar a negociar amb ells. Com a resultat de la negociació els firers aconseguiren retornar al lloc de sempre.
Avui l'oposició ha manifestat al batle la seva indignació durant una sessió plenaria que hi ha hagut a l'Ajuntament. Rotger ha explicat que es sent una persona sensible i devant les explicacions dels firers ha reconsiderat que poguessin tornar a Reis Catòlics.