miércoles, octubre 25, 2006

Anit es resoldrà el futur de Yanko a una reunió a la Conselleria d'Industria

Avui es decidirà el futur de la companyia sabatera Yanko d'Inca. El conseller d'Indústria, Josep Juan Cardona, ha convocat a totes les parts negociadores a una reunió avui a les 19,30 hores a la seu de la conselleria. Cardona ha especificat que la reunió serà decisoria.
Tenguent en compte que els administradors concurssals convocaren un concurs entre empreses interessades en l'adquisició de la companyia fallida només cal una resolució lògica que es la venda de Yanko a la firma Koyan 003 SL, que representa l'oferta més alta de totes les que concurreixen. En un principi hi havia tres ofertes: la de Koyan 003; la de la família Albaladejo y la de Newco. Ara només queden Koyan y Albaladejo perquè Newco es va retirar.
Segons fonts consultades l'únca possibilitat legal és vendre a Koyan perque és la millor de les ofertes i es va fer un concurs. De no ser així es podria incorre amb un incumpliment que podria derivar en una demanda de Koyan cap a l'administració concurssal.
Per altre banda s'espera que la reunió d'anit sia tensa perque ahir va arribar a mans d'UGT una querella interposada pels administradors concurssals contra el secretari general d'aquest sindicat, Lorenzo Bravo. Els administradors consideren que es va vulnerar el seu honor amb unes declaracions del sindicalista el mes de juny. Segons UGT anit "es recusarà als administradors per considerar que no poden intervenir en les negociacions ya que s'han querellat contra una de les parts".