domingo, octubre 22, 2006

Els propietaris de cellers i cafeteries diuen que ha estat una bona fira pel seu calaix

Imatge de la plaça de Santa Maria la Major amb les terraces farcides de gent

Els propietaris de bars i cafeteries d'Inca destaquen com a tònica general que ha estat un bon dia des del punt de vista de fer calaix. Les hores més bones han estat les del matí. Alberto Moreno, propietari del conegut bar Antonio, comenta que "el matí és generalment bo des de les 9, hora en que la gent comana berenars, fins pràcticament les 15 hores que despatxam variats i moltes begudes. De les 15 fins a les 18 hores la gent és a dinar i a atendre compromisos; a partir de les 18 la fira es torna a animar".

Diferents cafeters confirmen l'anterior afirmació, Algún dells explica que "és un dia complicat perquè si fa bon temps sabs que partirà rapidament per amunt, com ha estat avui, pero si comença de mal temps de bon matí pot ser que te quedis en tot el que has comprat". Un altre propietari puntualitza que "desde el punt de vista dels bars la millor situació es que comenci fent bon dia i a mitjan matí faci una brusca, tothom entra als cafés", manifestaba mentre reia