miércoles, octubre 25, 2006

L'Ajuntament organitza una diada motociclista per a la II Fira al Palau d'Esports


L’Àrea municipal d’Esports organitza, en col·laboració amb la Direcció General d’Esports, una diada motociclista per al proper diumenge amb motiu de la possible consecució del campionat del món del pilot mallorquí Jorge Lorenzo en la categoria de 250 centímetres cúbics.
Per a l’ocasió, l’Ajuntament d’Inca muntarà una pantalla gegant al Palau Municipal d’Esports per tal d’oferir la retransmisió en directe del Gran Premi de la Comunitat Valenciana des de Xest. Per això s’habilitarà la pista del Palau per a un aforament de més de mil persones. Les portes del Palau s’obriran a les 10,30 hores del matí.
L’Ajuntament i la Direcció General d’Esports, fan una crida a tots els aficionats al motociclisme per tal que acudeixin a participar de la festa que pot suposar tenir a un pilot mallorquí com a campió del món.
Aquest esdeveniment s’emmarcarà precisament dins de la segona de les Fires d’Inca que es dedica enguany al Motor. Els aficionats que es desplacina a Inca podran gaudir d’altres activitats alternatives com ara el tercer Tunning Show, una exhibició de trial, i concentracions de cotxes i motos antics, cotxes Ferrari. També es durà a terme la concentració dels cotxes participants en el ral·li Dijous bo 06.