sábado, noviembre 04, 2006

La fira ha començat avui amb tres hores de retraç perquè ha fet tard el vaixell


La tercera fira ha estat inaugurada avui horabaixa (Dissabte 4 de novembre de 2006) a las 18 hores. Estava previst que estàs oberta a partir de les 11 del matí, però ha estat del tot impossible que fos al complet perquè el vaixell que portava moltes de les paradetes ha arribat tres hores tard, segons informa l'organització.
Aquesta tercera fira està dedicada a l'edat mitja, encara que als darrers anys l'enomenen d'època. Enguany es dedica a Cristòfol Colom.
La tercera fira ja fa uns anys que es constitueix bàsicament per un mercat medieval. L'ornamentació es fa amb banderes i domasos. Enguany hi ha petits canvis deguts a les obres del nou mercat. Així les paradetes estan distribuides des de la plaça Espanya fins a la d'Antoni Fluxà, voltant per la plaça Llibertat, tornant pujar per l'Avinguda del General Luque i ocupant el carrer Jaume Armengol.
Hores d'ara l'animació a tot arreu del recinte firal es extraordinaria; hi ha hi ha molta gent fent voltes i contemplant les diferents paradetes.

Nota: Com ja hem fet a cada fira, demà Diari d'Inca vos oferirà informació puntualment actualitzada durant el dia.