martes, noviembre 07, 2006

Pere Rotger signà un conveni amb la Fundació Sa Nostra que permetrà rehabilitar sa Quartera d'aquí a febrer


L'ajuntament d'inca ha signat un acord amb la fundació sa Nostra per rehabilitar sa Quartera. Gràcias a aquest acord, que suposa un inversió de més de 100.000 euros, el centre d'art podrà obrir de nou les portes el promer mes de febrer de 2007.
Les obres consistiran en una doble actuació exterior i interior. A fora es durà a terme una completa neteja de la façana, que ja es troba molt malmesa pel pas del temps. A dins es crearà una il·luminació totalment nova i adequada a les necessitats de l'art modern. A més, també es climatitzarà l'edifici i se suprimirà qualsevol barrera arquitectònica a la vegada que es fan uns nous serveis públics, segons infroma l'Ajuntament.
El batle Pere Rotger va tenir paraules d'agraïment cap a "Sa Nostra" i destacà "la reinversió social que fan dels seus beneficis i la implicació que té envers la cultura inquera".
Com que Sa Quartera romandrà tancada durant el Dijous Bo, enguany com a excepció es durà a terme el lliurament del Premi Dijous Bo de pintura i l'exposició al Claustre de Sant Domingo.