miércoles, septiembre 27, 2006

Ajornada la declaració dels dos nous imputats al cas de les borses per una errada del Jutjat


Una errada del Jutjat en les citacions cursades ha provocat la suspensió de la declaració dels dos nou imputats al cas de les borses del Dijous Bo: Miquel Martín y Miquel Cabanellas. Pel que sembla el Jutjat va enviar citacions a part dels personats però no als dos imputats, per la qual cosa no tenien obligació de presentar-se. En principi s'havia decidit que avui a les 11 declarassin, però s'ha ajornat.
Cal recordar que la jutjesa, Pilar Anguita, ha decidit imputar als empresaris Miquel Martín y Miquel Cabanellas en la presumpta trama que es lucrava de manera irregular amb les borses que es regalaven pel Dijous Bo. l'empresari Joan Cabrinetti fou el que destapà el presumpte cas de corrupció al denunciar que s'inflaven preus, s'adjudicava el servei sense concurs i que a més hi havia ordres per cobrar borses de més a l'Ajuntament.
Després de fer públiques aquestes denuncies l'Ajuntament d'Inca va presentar una denuncia devant la Justícia per considerar-se part perjudicada. Devant això Cabrinetti declarà voluntariament el passat mes de març. Tot i així, no va posar en coneixement de la jutjesa que havía estat objecte de presumptes presions per part d'un altre empresari que volia que signàs un document. El document, del que guarda còpia manuscrita, era suposadament per exculpar al regidors de l'Ajuntament d'Inca.