martes, noviembre 07, 2006

SFM incrementarà els serveis durant la revetla del Dijous bo i posarà 100 trens per el dia de la fira


Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) oferirà un servei especial nocturn la revetla del Dijous Bo i un servei especial de 100 trens a Inca el Dijous Bo.
La nit del 15 al 16 de novembre, a més dels horaris habituals, s'oferiran 5 trens de Palma a Inca, 2 trens de sa Pobla a Inca i 2 trens de Manacor a Inca. Pel que fa a la tornada, hi haurà 4 trens d'Inca a Palma, 3 trens d'Inca a Manacor i 3 trens d'Inca a sa Pobla. Aquests trens s'aturaran a totes les estacions.
El 16 de novembre s'incrementen les freqüències del tren amb 100 trens amb aturada a Inca (50 d'ascendents i 50 de descendents). Fins a les vuit del matí els trens funcionaran com un dia laborable i a partir d'aquesta hora es reforça el servei amb sortides de Palma cada vint minuts. De l'estació de Palma les sortides s'efectuaran de la manera següent: A l'hora i deu minuts, els trens amb destinació a Manacor (amb aturada a Inca). A l'hora i trenta minuts, els trens amb destinació a sa Pobla (amb aturada a Inca). A l'hora i cinquanta minuts, els trens amb destinació a Inca.
D'aquesta manera, les freqüències a Inca seran cada 20 minuts, i a Manacor i sa Pobla, cada hora. Aquests trens efectuaran aturada a totes les estacions, el que suposa un increment de les aturades als baixadors intermedis entre Palma i Marratxí.