miércoles, octubre 04, 2006

Els Independents critiquen la decisió de deixar fer feina en dissabte a l'empresa que construiex la nova plaça tapada


Independents d'Inca ciritica la decisió del batle, Pere Rotger, de deixar fer feina a l'empresa Dragados, concesionària de les obres de la nova plaça tapada. Fa uns dies Rotger va signar un decret autoritzan la mesura que les ordenances municipals no permeten.
Tot és consecuència de un retraç provocat per la fuita d'una empresa subcontratada. Els Independents consideren que aixó no és responsabilitat municipal com per autoritzar a fer feina en dissabte", diu Àngel Garcia, portaveu del grup independent.
Àngel Garcia és contundent en les seves crítiques a la decisió del batle. Diu que "només hi ha una raó; que les obres estiguin llestes i a punt d'inaugurar-les abans de les eleccions". El regidor independent es queixa de que "el batle solventa la papereta a una gran companyia, com ens te acostumats, a càrrec del repòs dels veïns. No és la primera vegada, ens hi te acostumats, s'han denunciades aquest estiu obres molestes on la policía hi ha anat 50 vegades i res s'ha fet".
Pere Rotger va anunciar al darrer Ple que es reuniria amb els comerciants de la zona i que s'atendria al que li diguessin, "si les molesta revocaré el decret", puntualitzà. Tot i aixó, García critica que "el batle només parla de comerciants, no parla en cap moment de residents que per ventura és a qui molesta més".