jueves, octubre 05, 2006

El Congrés aprova una ponència que prohibeix l'arrodoniment monetari en serveis, mentre les màquines de la ORA d'Inca no tornen canvi



El Congrés dels diputats ha aprovat la ponència del proyecte de Llei que impedirà l'arrodoniment al pagament de serveis públics, com son ara telefonia o aparcament. Aquest proyecte de llei entronca directament amb un problema que rossega a Inca des de fa anys i que es centra precisament en que les màquines de l'ORA no tornen canvi, o al manco no totes ho fan.
Al marge del que disposi la nova llei, l'empresa que explota el sistema de zona blava a Inca te l'obligació d'instalar màquines que tornin canvi i d'admentre el pagament mitjançant tarjeta de crèdit. El contracte especifica aquestes particularitats. Tot i això, Independents d'Inca denuncia que no es cumpleixen les clausules esmentades.
Al darrer ple, Àngel Garcia, portaveu dels independents, va tornar a interpelar a l'equip de govern (PP) perquè se li aclarís la situació. Garcia protestà pel retraç en facilitar-li la informació argumentant que fa quatre mesos que demanà un inform que indicàs si les màquines tornaven canvi. El regidor dels Indepentens es felicita per la iniciativa del Congrés, que "sens dubte afectarà a la irregularitat continuada que es comet a Inca. Encara que si fins ara no s'ha fet cumplir una clausula ben clara del conveni dubtam que l'Ajuntament faci cumplir aquesta nova llei; fins ara ha mirat cap un altra banda".