martes, octubre 17, 2006

Desconeguts cremen els polemics contenidors soterrats del carrer dels Hostals


Aquesta matinada (dimarts 17 d'octubre de 2006) desconeguts han pegat foc als contenidors soterrats situats devant l'Ajuntament d'Inca, concretament al carrer Hostals. El fet a tengut lloc a la una de la matinada y els bombers han hagut d'acudir per apagar-ho.
Aquests contenidors han estat polèmics des de el primer dia en que foren instalats. Cal recordar que es tracta d'una proposta municipal de l'equip de govern totalment fallida perquè tan sols s'instalaren els ara creemats y altres similars a la plaça de l'Àngel. El fracàs d'aquest sistema és que els camions de recollida no estan preparats per aixecar els sacs que hi havia a l'interior y que contenien els residus. S'ha de mester un camio amb una grúa de ploma per aixercar-los.
En especial, els situats al carrer dels Hostals han estat una constant font de problemes amb multitud de queixes veïnals per que el fens no es recollia i sempre n'hi havia escampat per tot arreu. De fet, els darrers mesos aquests conetidors estaven tancats amb cadenes y pany de maleta perque no s'hi abocàs res a l'interior. Ara les flames han acabat de fer la feina.