martes, octubre 17, 2006

El batle nega compenssacions fiscals als afectats per les obres del mercat

Els comerciants dels voltants de la plaça tapada quedaran sense compensacions en forma de reducció d'imposts per les molèsties per les obres. Ahir, dilluns 16 d'octubre, es va cel·lebrar una reunió entre membres del consistori, comerciants afectats i representants de l'Associació de Comerciants d'Inca. El batle, Pere Rotger, les va anunciar que de cap manera hi hauria rebaixes fiscals.
Rotger explicà que "les obres signifiquen una millora important de tota la zona i després d'estar acabades reportaran una plusvalua importantissima a les propietats de tota la zona". Rotger les informà que ans el contrari de rebaixes s'els hagués pogut aplicar "contribucions especials i no s'ha fet; penssam que això ja és una mesura de gràcia. Tots patim una temporada quan tenim obres a casa però després en tenim la recompenssa".
Tot i això el batle es va comprometre a augmentar la neteja dels votalns, la iluminació i a retranquejar el tancament "en la mesura del que sia possible". Les obres estaran acabades el mes de juliol, segons va informar l'empresa concessionària, Dragados SA.