lunes, octubre 16, 2006

Miquel Martín y Miquel Cabanellas diuen a la jutgesa que l'Ajuntament no te res a veure amb el cas de les cenalletes del Dijous Bo

Miquel Martín y Miquel Cabanellas, els dos nous imputats al cas de les cenelletes del Dijous Bo, li han dit avui, dilluns 16 d'octubre, a la jutgesa que instrueix el cas, Pilar Anguita, que l'Ajuntament era alier al "negoci" que feien ells i Joan Cabrinetti. Els dos han mantingut que cap regidor tenia res a veure i que tan sols era un negoci entre comisionistes, segons han informat fonts judicials a Diari d'Inca.
Durant tres hores llargues han estat contestant a les preguntes del fiscal anticorrupció, Joan Carrau. La Fiscalía no ha volgut fer manifestacions avui sobre el que s'ha dit a la declaració tot i que ja no hi ha secret de sumari. Carrau tan sols ha dit que pensa demanar més diligències. El fiscal no ha sortit maça convinçut de l'interrogatori pel que prefereix reservar-se les opinions i investigar una mica més el cas.
Miquel Cabanellas està representat per el misser inquer Antoni Albertí y Miquel Martín és assitit pel lletrat Vicenç Autonell. La declaració ha finalitzat passades les 15 hores.