miércoles, octubre 11, 2006

l'Associació de Comerciants espera 20.000 visitants a la III Fira d'Oportunitats

Avui horabaixa, dimecres 11 d'octubre, a les 18 hores ha quedat oberta al públic la III edició de la Fira d'oportunitats que organitza l'Associació de Comerciants d'Inca. Josep Nicolau, president de l'entitat, i Pere Rotger, Batle de la ciutat, han inaugurat pasades les 17 hores, el recinte firal que està situat a la plaça Mallorca.
Un total de 32 parades atendràn al públic que està convidat a participar-hi desde avui fins el proper diumenge 15 d'octubre. L'horari de la fira serà de les 10 hores del matí a les 20 de l'Horabaixa. Per evitar massificació s'ha establert, tal com a edicions anteriors, un preu simbòlic d'entrada que serà d'un euro.
Cal recordar que la segona edició d'aquesta fira va registrar un total de 15.000 visitants en tres dies, per la qual cosa, l'organització espera que aquesta vegada es superi la xifra. Josep Nicolau parla que la fita està fixada en 20.000 visitants.
La fira de les oportunitats és una convocatòria en la que el comprador pot adquirir restes de temporada, generalment roba, sebates i complements, a preus barats.