viernes, octubre 06, 2006

El president de l'Associació de Comerciants demanarà excepcions fiscals per les molèsties de les obres del Mercat

El president de l'associació de comerciants d'Inca, Josep Nicolau Parra, ha manifestat que penssa demanar excepcions fiscals en nom dels afectats per les obres del nou mercat. Segons Nicolau hi ha hagut comerços de la zona que han tencat per mor de les perdues causades.
Les manifestacions de Nicolau són preocupants per que diu que "hi ha comerços que perden fins un 40 per cent de caixa respecte del que feien abans de començar les obres". Segons el president de l'entitat hi ha una trentena de comerços afectats per les obres. Tots ells tenen una cita el proper dia 16 amb representants municipals per tractar el tema.
Les obres van molt endarrerides a causa de la renuncia de una de les empreses subcontratades per Dragados, concesionària del projecte. Actualment es troben excavant el tercer sotorrani i fins arribar a la quarta planta no es podrà determinar una cronologia de quant duraran, segons manifesta el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí.
Mentre tant el batle, Pere Rotger, ha autoritzat a l'empresa a fer feina en dissabte, cosa que contradiu les ordenaces municipals i crea greuges comparatius, segons l'oposició municipal. En concret, Àngel Garcia, portaveu dels Independents recorda al batle que "no només s'ha de parlar en comerciants, encara que n'estiguin afectats, si no també en residents que tenen dret al descans".