jueves, octubre 19, 2006

Xavier Ramis es presenta a la reelecció com a candidat pel PSOE a Inca


Xavier Ramis de Ortazua, actual Secretari General de l’Agrupació Socialista d’Inca i Portaveu del Grup Municipal PSOE a l’Ajuntament, es presenta a la seva reelecció com a candidat del PSOE d’Inca a la batlia en les properes eleccions municipals de maig del 2007. El passat dilluns, va rebre el suport unànime de l’Executiva de l’Agrupació Socialista d’Inca, i tot queda pendent de la decisió l’Assemblea local del PSOE a celebrar demà, 20 de novembre de 2006, on se elegirà el candidat Socialista a la batlia d’Inca.
Xavier Ramis, va començar la seva carrera política a l’any 1.987 amb la candidatura encapçalada per Andreu Paris i Jaume Armengol, i va ser candidat de la candidatura socialista a l’any 2.003. Ramis vol potenciar "la evolució econòmica de la ciutat, especialment en el que respecta a la petita i mitjana empresa però sense oblidar la millora de qualitat de vida dels ciutadans d’Inca"; per aquest motiu les línies bàsiques del seu programa de govern, "suposaran una revolució en el dia a dia de la ciutat, en el manteniment, en els serveis públics, en l'oci, en la cultura i especialment en l’educació on es promourà l’augment de les places escolars a tots els nivells i la gratuïtat dels llibres de text".
En aquest sentit Ramis ha indicat que "la propera legislatura suposarà un repte innovador que tornarà convertir la ciutat d’Inca, en la capital de la part forana, on es podran trobar els mateixos serveis que es troben a la capital, amb els avantatges d’una ciutat mitjana".