sábado, octubre 21, 2006

Xavier Ramis es elegit per unanimitat com a cap de llista pel PSOE a les properes eleccions municipals

Xavier Ramis fou elegit ahir vespre (divenders 20 d'octubre) com a candidat a la batlia dÍnca pel PSOE. L'assamblea dels socialistes d'Inca aprovà per unanimitat la candidatura.
Avui (dissabte, 21 d'octubre) ha estat presentat oficialment per Francina Armengol, secretaria general de la Federació Socialista de Mallorca. L'objectiu de Ramis es fer-se amb la majoria absoluta a les properes eleccions de maig de 2007. El candidat considera que "ara és possible perquè el projecte polític de Pere Rotger està esgotat".
Xavier Ramis és l'actual portaveu municipal del PSOE a Inca. Es un home casat, pare de família i aparellador de professió, exercint com a funcionari tècnic a l'Ajuntament d'Alcúdia. És un home que diu sentir-se preocupat "pel caire social de la política; és molt important l'accés de la població a l'educació i a la cultura com a visió de futur". Cal destacar que en aquest aspecte un dels caballs de batalla de Ramis és conseguir que els nins i nines d'Inca tenguin accés gratuit al llibres de texte.